Outway Buddycafé

Stichting Outway heeft sinds kort iets nieuws, namelijk Hojobuddy’s! Een Hojobuddy kan jou persoonlijke hulp geven op het gebied van coming out, persoonlijke omgeving, pesten, contact maken, etc. Dit contact kan via telefoon, Internet of door persoonlijk met elkaar af te spreken.

Elke buddy is een vrijwilliger van Outway én een ervaringsdeskundige op het gebied van homoseksualiteit. Naast de persoonlijke begeleiding worden er ook activiteiten georganiseerd zoals een avondje vrienden maken tijdens het bowlen, een workshop zelfbeeld/zelfvertrouwen, een groepsgesprek of contact maken tijdens een avond uit. Deze laatste activiteit staat al op het programma!

Buddy Café
Op zaterdag 29 september van 21.30u-23.00u is iedereen welkom in het café van De Effenaar om kennis te komen maken met de buddy’s van Stichting Outway. Je kunt hier ook meer informatie krijgen over Hojobuddy’s, andere jongeren ontmoeten of gewoon een vraag stellen. Let op de Outway-stickers die we op tafel leggen, dan weet je zeker dat je goed zit!

Na Buddy Café kun je met ons mee naar het jubileumfeest van Stichting Outway én Frisofeest! Meer informatie en kaarten vind je via FrisoFeest.nl en TicketMaster.nl.

Buddy Café is op zaterdag 29 september van 21.30u – 23.00u
Café De Effenaar, Dommelstraat 2, Eindhoven

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren