Nagenieten van Hojokamp 2012

Het is alweer een week geleden dat de Hojokamp 2012 deelnemers het terrein met veel tegenzin verlieten. Het was een geweldige week vol goede gesprekken, soms heftige verhalen, lol maken, kampdansen, serieus maar ook gek doen. Wij vonden het een geweldig kamp en een geweldig verjaardagsfeestje! En aan de reacties te zien waren we niet de enige. Hieronder enkele berichten en creatieve uitspattingen die we de afgelopen week ontvingen.

Geweldige illustratie van de Meerkamp, door Niels:

Omroep Brabant Radio was op visite:

Mooie reactie van een moeder:
“…Als ouder ben ik trots op haar dat ze is geweest maar zeker ook trots op het feit dat er zo’n kamp georganiseerd kan worden. Openheid, begrip en tolerantie: sleutelwoorden om wel te varen in de huidige harde maatschappij! Ruimte voor een ieder die een eigen mening, visie en geaardheid heeft. Alle energie die er in een paar dagen kamp voor “holebi’s” wordt gestoken, is zeker meer dan de moeite waard en verdiend een DIKKE PLUIM! Jullie mogen terugkijken op een (in ieder geval voor een deelneemster) geslaagde 10e verjaardag van Hojokamp en ik hoop dat ook de komende jaren voor jongeren de gelegenheid kan worden geboden dit te mogen meemaken…”

Een muzikaal cadeau van David:

Collage van onze vrijwilligers:

Lieve vrijwilligers en deelnemers, jullie zijn stuk voor stuk fantastisch! Het was een onvergetelijk mooie week dankzij jullie!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren