Frisofeest bestaat 20 jaar en viert dat samen met Outway!

Het Frisofeest is in 1992 opgericht en dat betekent dat dit jaar een jubileumjaar is! Deze september viert het Frisofeest het 20-jarig bestaan en pakt daarvoor groots uit. Samen met stichting Outway, die haar 10-jarig bestaan zal vieren, wordt zaterdag 29 september de grote zaal van de Effenaar Eindhoven gebruikt voor Friso XL om een feest neer te zetten waar iedereen welkom is.¬†Het Frisofeest is een organisatie die elke maand zorgt voor een ‘straight-friendly’ feest voor iedereen die zich betrokken voelt of deel uitmaakt van de holebi-gemeenschap.

Al twintig jaar zorgt het Frisofeest voor goede beats en sfeer waarbij het hebben van een geweldige avond centraal staat. Elke laatste vrijdag van de maand zorgen de Effenaar en het Frisofeest voor een avond ontspannen uitgaan in Eindhoven. In september maakt het jubileumfeest een uitstapje naar zaterdag 29 september, zodat de grote zaal geheel tot de beschikking staat en ruim 800 mensen alle ruimte hebben om een feestje te bouwen.

Aangezien stichting Outway een 10-jarig jubileum te vieren heeft, bundelen het Frisofeest en Outway hun krachten. Stichting Outway is 10 jaar geleden opgericht en organiseert jaarlijks het Hojokamp voor homojongeren. Samen met het Frisofeest draagt ieder zijn steentje bij in de acceptatie en tolerantie van de HoLeBi-gemeenschap in Nederland.

Zaterdag 29 september is het dus te doen in de Effenaar te Eindhoven. FrisoXL zal daar vanaf 23.00 uur plaatsvinden en doorgaan totdat de tent sluit. Met de hulp van de beats van de DJ’s is het zeker dat de hele avond een geweldige sfeer zal hebben en samen met alle gasten kan de avond niet meer stuk. Iedereen is welkom en samen vieren we op de laatste zaterdag van september onze verjaardagen.

Meer info:
www.frisofeest.nl

Kaartjes kun je kopen via Ticketmaster.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Reageren