Outway rijdt mee in de RozeMaandagExpress!

We weten niet hoe het bij jullie is, maar wij hebben totaal geen last van komkommertijd! Terwijl het ene team druk bezig is met de voorbereiding voor onze boot op Gaypride staat ons promoteam te popelen om over 2 dagen alle bezoekers van Roze Zaterdag in Haarlem op de foto te zetten. Over 2,5 week (23 juli) is Roze Maandag in Tilburg alweer aan de beurt. Naast de boot hebben we ook in Tilburg een speciaal voertuig toegewezen gekregen! Jawel, het is officieël, Outway krijgt een coupé tot haar beschikking op de RozeMaandagExpress! Deze zal om 10.11u vertrekken vanaf Amsterdam via Utrecht en Den Bosch naar het feest centrum van Tilburg.

Er is nog veel werk te doen maar we gaan er alles aan doen om van onze coupe het leukste en gezelligste stukje trein van de RozeMaandagExpress te maken!

Wil jij mee?
Dat kan! De speciale treinkaartjes zijn beperkt dus wees snel! Een retourtje Amsterdam – Tilburg heb je al voor 20 euro!
Koop hier het speciale RozeMaandagExpress treinkaartje

Ga je naar Roze Maandag maar niet via Amsterdam, Utrecht of Den Bosch? Dan kun je ons toch nog tegenkomen. Zoals altijd zijn we te vinden bij de Inversion XXL. Tot 23 juli!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren