Over 10 dagen wordt Outway 10 jaar!

Over 10 dagen, 14 juni 2012, bestaat Stichting Outway precies 10 jaar! We hebben begin dit jaar beloofd dit op speciale wijze te vieren en we zijn aardig op weg! Zo gaat Outway in augustus voor het eerst meevaren op de Gaypride in Amsterdam! Hojokamp 2.0 was binnen 2 dagen helemaal volgeboekt met 4×10 enthousiaste deelnemers. Nadat het reguliere Hojokamp in recordtijd gevuld was heeft de organisatie gezorgd voor nog eens 10 extra plaatsen! Voor het eerst doet Outway mee aan het Internationaal Summercamp dat maar liefst 10 dagen duurt en onze Facebookpagina is dit jaar al gegroeid met 10×10 likes! En we zijn nog niet eens over de helft van 2012! We zijn dan ook nog druk bezig met een speciale actie tijdens Roze Maandag Tilburg (23 juli) en ook op Roze Zaterdag Haarlem (7 juli) zullen wij van de partij zijn.

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren