Gay & Lesbian Summer Festival

Voor het zesde jaar op rij organiseert Cinemien deze zomer het Gay & Lesbian Summer Festival. Vanaf 21 juni zullen er door heel Nederland 11 nieuwe gay en lesbian films te zien zijn. Van Teddy Award-winnaar ‘Keep the lights on’, het Sundance bekroonde ‘Young & wild’, tot het gilarische ‘Let my people go!’. De nieuwe Lesbische klassieker ‘Kiss me’ zal al vanaf 14 juni te zien zijn in een aantal steden. Op Zondag 29 juli organiseert Rialto in Amsterdam de Gay & Lesbian Summerfestival Filmmarathon. Dé kans om alle films op 1 dag te zien!

De 12 steden die mee doen aan het festival zijn Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Groningen, Den Bosch, Hilversum, Maastricht, Amersfoort en Haarlem. Kijk op Cinemien.nl voor het programma en filmoverzicht.

Trailers van de Lesbische films:

Trailers van de Homo films:

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Reageren