FLIRT! 23 juni in Zwolle

Na het overweldigende succes van de vorige editie moest er natuurlijk een vervolg komen op de Flirt! feesten in Zwolle. Flirt! maakt zich sterk om in het Noorden van het land laagdrempelige dancefeesten voor holebi’s en hun vrienden te houden. De edities in Groningen zijn keer op keer uitverkocht en ook de voorgaande editie in Zwolle was een welkome toevoeging! 23 juni gaat dit spektakel plaatsvinden in de Harmonie aan de centraal gelegen Grote Markt.

Het thema van deze editie is Fresh and Fruity. Omdat 23 juni twee dagen na het officiële begin van de zomer is gaan we op de exotische tour. Een super verfrissende start van je zomer! Een professionele cocktailshaker is uitgenodigd om een iedereen van verse en verrassende cocktails te voorzien. De zaal is speciaal gedecoreerd, helemaal in de stijl van het thema.

Flirt! staat bekend om zijn de open minded, laagdrempelige en ongedwongen sfeer. Mannen, vrouwen, homo, hetero iedereen is hier welkom! Om iedereen welkom te heten zal er een heerlijk welkomsdrankje worden aangeboden. Wil je een lekkere avond stappen, genieten van cocktails die je niet elke dag zult proeven, gezellig dansen op goede muziek met je vrienden of ben je misschien wel op zoek naar die ene speciale persoon in je leven? Het is allemaal mogelijk op Flirt!

Dus ben jij fresh and fruity genoeg om 23 juni bij de tweede editie van Flirt! Zwolle aanwezig te kunnen zijn? Wij hebben er in elk geval al enorm veel zin in! Jij ook?

Be proud, be free, be flirt!

(Bron: Flirtzwolle.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren