Homoboer in nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

Een enthousiaste Yvon Jaspers en geen tien, maar elf vrijgezelle boeren, onder wie één homo: het zesde seizoen van Boer Zoekt Vrouw was voor de lancering al veelbesproken. Gisteravond zapten de fans van de KRO-serie naar hun vertrouwde zender. Elf boeren stapten uit de anonimiteit, op zoek naar de liefde.

Geïnteresseerde vrouwen kunnen na het zien van de uitzending brieven sturen naar hun favoriete boer. Ook mannen krijgen die mogelijkheid, want onder de kandidaten bevinden zich ook een boerin en een homoseksuele boer. Het zesde seizoen biedt ook een gescheiden boer, boeren met kinderen en een boer die lange tijd geen intimiteit heeft gedeeld.

De 47-jarige Willem werkt op een zorgboerderij. ‘Iemand vinden is niet makkelijk en bij mij is er een extra handicap omdat ik een man zoek. Ik kom ze niet zomaar tegen’, vertelt Willem. Hij vindt zichzelf bovendien een ‘schijterd’, die niet de eerste stap zet.

(Bron: AD.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Homoboer in nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

  1. Beetje laten reactie maar ik vind dat dit gewoon moet kunnen… Waarom wordt er zoveel ophef over gemaakt? We leven in 2012.

Reageren