Helden voor Helden Race in Den Haag

De inschrijving voor de Helden Race in Den Haag is geopend. Dit hardloopevenement maakt deel uit van de Europese “Heroes Race” series waarmee vele mensen sinds de start in 2010 al voor meer dan 1 miljoen euro ingezameld hebben voor hun goede doel.

Ben jij onze held? Loop dan op 30 september tijdens de Helden Race in Den Haag 6 kilometer voor Hivos homo-emancipatieprogramma. Daarmee steun je moedige homo’s en lesbiennes die zich in hun land, vaak met gevaar voor eigen leven, sterk maken voor de vrijheid zichzelf te mogen zijn. De Helden race is bovenal een gezellig evenement: een prachtige kans om met je vrienden, collega’s, clubgenoten of familie een geweldige ervaring te beleven!

De Heldenrace vindt plaats in het Zuiderpark in Den Haag. Er worden verschillende prijzen vergeven: Voor deelnemende goede doelen, bedrijven, en helden. De Helden Race eindigt met een gezellige picknick en leuke activiteiten in het Heldendorp.

Schrijf je als team of als individu in voor de Helden Race en zamel zo geld in voor Hivos’ homo-emancipatieprogramma. Je ontvangt dan naast je startbewijs ook het unieke Haagse roze I’M FREE TO BE ME t-shirt. Registreer jezelf of je team nu! Kijk voor meer informatie op hivos.nl/heldenrace

(Bron: Metro.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren