Gay-good musical ‘Ja Zanna, Nee Zanna’

Zanna  is de hoofdpersoon (vertolkt door Matthew Michels) en speelt als ‘magical matchmaker’ een cruciale rol binnen een groep studenten tijdens een willekeurig schooljaar. In een denkbeeldige maatschappij waarin homoseksualiteit de norm is en heteroseksualiteit afwijkend, is het ook niet verwonderlijk dat een nerd/schaakkampioen de held van de school is en de midvoor van het voetbalteam het minst populair. De voorstelling is gebaseerd op het principe van de omkering (‘topsy turvy’), waardoor het publiek de andere kant van de medaille ervaart. Met zijn magische toverstaf en wat hulp van buitenaf brengt hij als koppelaar de door hem beoogde geliefden bij elkaar. Verwarring ontstaat echter als een van Zanna’s studiegenoten, Stef (Gino Emnes), twijfelt aan zijn geaardheid omdat hij verliefd wordt op studente Greet (Elise Berends). Uit de kast komen is zo makkelijk nog niet en niet iedereen zit te wachten op een heteroseksueel koppel. Zanna wordt om raad gevraagd.

Het worstelen met gevoelens, verliefd worden, afgewezen worden, jezelf kunnen zijn bij een geliefde en in de maatschappij, het zijn aspecten die voor iedereen herkenbaar zijn, van welke geaardheid dan ook.

Ja Zanna, Nee Zanna is te zien in theater M-Lab van dinsdag 12 juni tot en met zaterdag 25 juni 2012. Wil jij je ook laten betoveren door Zanna in dé gay-good musical? Voor meer informatie en kaartverkoop, zie jazannaneezanna.nl of kijk op de site van M-Lab.

Een duidelijk geval:

Echt geen tijd:

Sta al je liefde uit:

(Bron: musicaljournaal.nl / jazannaneezanna.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Reageren