10 extra plaatsen beschikbaar op Hojokamp 2012!

Twee weken geleden konden we bekend maken dat het Hojokamp vol zat. In recordtijd en met nog ruim 3 maanden op de teller hadden 60 deelnemers zich aangemeld voor het leukste kamp van Nederland. Het organisatieteam wilde echter nóg iets unieks doen, aangezien dit toch het 10de Hojokamp is dat Stichting Outway organiseert. En het is gelukt! Na overleg met de beheerder van het kampterrein kunnen we bekend maken dat er 10 extra plaatsen beschikbaar zijn voor het Hojokamp in augustus! Zoals gebleken is gaan de aanmeldingen snel dus aarzel niet langer en meld je aan!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to 10 extra plaatsen beschikbaar op Hojokamp 2012!

  1. Mark says:

    Ga gezellig mee met hojokamp het leukste kamp van Nederland schrijf je nu in:)

Reageren