Zoenende Tygo en Thijs op cover L’Homo

L’Homo, de jaarlijkse speciale manneneditie van de makers van het blad LINDA., is ook dit jaar weer onderwerp van gesprek dankzij de opzienbarende cover. Hoofdredactrice Linda de Mol wist dit jaar acteurs Tygo Gernandt en Thijs Römer te strikken voor een wel erg intieme covershoot.

De twee acteurs staan tongzoenend op de cover van de vierde editie van het tijdschrift. Al vanaf de eerste editie heeft L’Homo een hoop weten los te maken. Zo leidt de cover ieder jaar wel tot ophef en discussie.

Zo verscheen Arie Boomsma met ontbloot bovenlijf op de eerste editie van het magazine. Binnenin volgde een sexy fotoshoot. Het leverde de presentator een schorsing van 3 maanden op bij zijn werkgever de EO. Een paar maanden na de schorsing verliet hij de EO wegens ‘meningsverschillen en geen verdere mogelijkheden tot een vruchtbare samenwerking’.

Een close-upfoto van moslim Orhan Bucakli sierde de cover in 2010. Geen Bekende Nederlander, maar een man die zijn vrouw en kinderen verliet om zichzelf te zijn en homofeesten te organiseren voor de Arabische gemeenschap. Vorig jaar stonden bekende Nederlandse sporters in ontbloot bovenlijf op de omslag en dit jaar is het dan de beurt aan Thijs en Tygo.

De lancering van L’HOMO was gistervanavond in Amsterdam en vanaf vandaag ligt het blad in de winkels. Bekijk hier alvast de eerste 18 pagina’s van L’Homo.

(Bron: AD.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren