PinkSquare 5 mei Wageningen

Een plein waar iedereen die zin heeft in een feest, elkaar kan ontmoeten, feest vieren, zichzelf zijn en stil staan bij onze vrijheid. Maar tegelijk deze vrijheid kunnen delen met anderen, geïnteresseerden, familie of anders denkende. Doorgeven van de vrijheid staat centraal op PinkSquare.

De naam zegt het al, dit plein is van/voor de homo-, bi- en transseksuelen, maar ook voor hetero’s die graag hun vrijheid willen tonen en delen. Het overbrengen van vrijheden is voor hlbt’s in Nederland een vast ritueel tijdens verschillende evenementen. Een plein in Wageningen waar vrienden, vriendinnen en kennissen open en vrolijk worden ontvangen door seksueel anders geaarde vergroot tolerantie en verspreid vrijheid.

  • 13.00 – 14.00 uur Opening – Great openingsshow with special host
  • 14.00 – 16.00 uur After Noon Vibes – Party warming up
  • 16.00 – 18.00 uur Sound of Freedom – Intercontinental freedom hits
  • 18.00 – 20.00 uur Just Dance – 2 hours of non-stop best new dance
  • 20.00 – 00.00 uur Top 100 pink Hits – De 100 bekendste pink en gay hits

Het doorgeven van vrijheid kan zeer direct, door kenbaar te maken dat je voor vrijheden
en tolerantie staat, die wij in Nederland hebben en willen behouden. Wij doen dit door iedere bezoeker van het plein (vrijwillig) een sticker op te plakken. Bezoekers van het festival met een sticker laten op deze wijze zien dat ze op PinkSquare waren dus voor tolerantie en vrijheden zijn.

(Bron: 4en5meiwageningen.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren