Engelsman door beroerte homo

Een beroerte heeft wel heel bijzondere gevolgen opgeleverd voor de 27-jarige Chris Birch. De persoonlijkheid en seksuele geaardheid van de Welshman zijn drastisch veranderd. “Door de beroerte ben ik nu homo”, zegt hij tegen de BBC.

Birch kreeg een beroerte toen hij vorig jaar al koppeltje duikelend van een heuvel afrolde. “Daardoor werd de bloedtoevoer naar mij hersenen kort afgesneden. Dat veroorzaakte de beroerte. Sindsdien voel ik mij een ander mens.” De jonge Brit herkent zichzelf ook niet meer wanneer hij naar foto’s van voor het ongeluk kijkt. “Het is alsof ik naar foto’s van iemand anders kijk. Wanneer ik mijzelf zou ontmoeten, zou ik waarschijnlijk gewoon door zijn gelopen.”

Voor zijn beroerte was Birch een gezette, bier verorbende, op zijn motor rondscheurende rugbyfan die wel van een feestje hield en achter de vrouwtjes aanzat. “De Chris die ik was is verdwenen en daarvoor in de plaats is een nieuwe Chris verschenen. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat ik door mijn beroerte homo ben.”

(Bron: Waarmaarraar.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Reageren