Tabatha’s gouverneur take over

Presentatrice Tabatha Coffey heeft zich uitgesproken voor het opengestelde huwelijk. Tabatha, bekend van Tabathas Salon Takeover, zegt de huwelijkskwestie over te willen nemen van de gouverneur van New Jersey, om eens een nieuwe wind te laten waaien. De gouverneur is de enige persoon in New Jersey die de openstelling van het huwelijk in de Amerikaanse staat tegen kan houden.

Als de gouverneur deze openstelling blokkeert, krijgt hij het met Tabatha aan de stok. De presentatrice is op dit moment met een nieuwe show bezig, die zich focust op kleinschalige bedrijven. In haar eerdere programma lag de focus op kapsalons. Met deze serie verwierf ze veel succes, onder meer Nederland heeft inmiddels zijn eigen versie.

Tabatha: “Tegen gouverneur Chris Christie zou ik willen zeggen: laat het toe! En als hij het niet doet, misschien moet ik dan het werk van de gouverneur maar eens over gaan nemen in het nieuwe seizoen van mijn programma. Misschien moet ik zelfs echt gouverneur proberen te worden.” Het ligt niet in de lijn der verwachting dat Christie de openstelling toe zal laten, hij staat bekend als een felle tegenstander.

(Bron: Expreszo.nl)

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Reageren