Makers van Grey’s Anatomy houden Calzona erin

Goed nieuws voor de Grey’s anatomy kijkers onder ons. De makers van de populaire Amerikaans drama serie willen het lesbische stel namelijk graag behouden. Dit in tegenstelling tot veel andere gay stellen waarbij zelden affectie in beeld wordt gebracht of bi-schierige personages na 3 afleveringen toch ineens weer hetero zijn.

Al ruim 2 seizoenen vormen Callie en Arizona (Calzona) een leuk stel met ups, downs en zelfs al een baby. Waar het in veel andere series/films vaak gaat om ‘het probleem van de homorelatie’, is dit er een zoals alle andere relaties in de serie. Dat blijkt ook uit de derde plek die ze hebben gekregen in de poll “Cutest couple of 2011” van AfterEllen.com (vlak achter Brittany & Santana van GLEE). Ze hebben meer “on-screen sexy time” dan ieder ander lesbisch stel dat in een primetime tv-programma voor komt, aldus AfterEllen. De producenten Shonda Rhimes en Betsy Beers beloven in ieder geval nog heel wat verhaallijnen voor de twee op stapel te hebben liggen.

Voor de echte zwijmelaars, of degene die Calzona nog niet kennen, is hier nog even de scene waarin het allemaal begon:

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren