Hojokamp 2012

Zomer 2012 staat voor Stichting Outway weer helemaal in het teken van het Hojokamp! Al weer voor de 10de keer wordt van 12 tot en met 16 augustus deze fantastische week georganiseerd voor alle homoseksuele jongeren van Nederland. En nu Outway met dit kamp een jubileum bereikt, wordt het tijd om eens terug te blikken. Minstens 500 homoseksuele jongeren gingen je voor als deelnemer aan een van de voorgaande edities. In de kast, uit de kast, homo, lesbo, bi, transgender, of eigenlijk nog geen idee, het is allemaal al eens voorbij gekomen, en de reacties waren onverminderd positief.

Er is altijd voor iedereen een plek tijdens het Hojokamp, en ook al lijkt het eng, binnen een uur ben je vergeten dat je alleen aankwam, en heb je de mensen ontmoet die later een van je beste vrienden blijken te zijn. En al die verschillende soorten mensen op kamp, geeft ook aan waarvoor je naar het kamp kunt: Je verhaal kwijt kunnen, vrienden maken, mensen leren kennen, of benieuwd zijn naar verhalen van anderen. Wat dat betreft is de groep altijd heel divers, maar qua gevoel merk je duidelijk de eenheid van de groep.

Voor alle homoseksuele jongeren t/m 25 jaar is het Hojokamp een unieke ervaring en een geweldige week met 60 andere jongeren, die je niet wil missen. Alvast een klein beetje van de voorpret genieten? Houd de facebook van Stichting Outway in de gaten, samen met de twitter @Hojokamp en natuurlijk de website hojokamp.nl, waar je je kunt aanmelden.

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren