Tweede editie Hojokamp 2.0 nu al een groot succes!

In 2011 is de eerste editie van Hojokamp 2.0 georganiseerd door Stichting Outway . Hojokamp 2.0 is het vervolgkamp van het ‘gewone Hojokamp’. “We kunnen jongeren die op Hojokamp mee zijn geweest niet zomaar in het diepe gooien na de ontwikkeling die zij hebben meegemaakt in één week,  dus dat vraagt om een vervolg” aldus organisator Ramon van Hamond. Het is een supergezellig weekend met workshops en teamtalks die dieper op bepaalde onderwerpen ingaan voor degenen die meer informatie, hulp en advies willen over hun persoonlijke situatie en homoseksualiteit. Naast deze serieuze gesprekken is er ook volop plaats voor leuke activiteiten.  Hojokamp 2.0 is dus: nieuwe vrienden maken, workshops, gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling maar vooral een weekend waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

De workshops op Hojokamp 2.0 gaan onder andere over homoseksualiteit & geloof, homoseksualiteit & kinderen, homoseksualiteit & trouwen, transgenderisme en een cursus zelfverdediging.  Anders dan bij het gewone Hojokamp zal zijn dat je zelf kunt kiezen aan welke onderdelen je mee wilt doen.

De organisatie ligt in handen van Corine van Casteren, Ramon van Hamond en Dennis Willems en is al in volle gang. Het belooft een gigantisch succes te worden. Dit Hojokamp zat binnen een week helemaal vol met 40 jongeren die zich in hebben ingeschreven.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren