Arie Boomsma zoekt jongeren voor ‘Uit de kast’!

Val jij als jongen op jongens? Val jij als meisje op meisjes? En sta jij op het punt om uit de kast te komen, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Meld je dan nu aan! In het programma ‘Uit de kast’ volgt presentator Arie Boomsma voor het tweede jaar op rij homoseksuele jongeren bij hun coming out.

Doel van het programma is om meer inzicht te geven in de belevingswereld van holebi-jongeren en de zaken waar ze tegen aan lopen. Ook hopen we bij te dragen aan de acceptatie van homoseksualiteit. Met name in omgevingen waar het nog steeds niet goed bespreekbaar is. De eerste zes afleveringen van Uit de kast waren begin dit jaar te zien op Ned3.

De serie krijgt in het najaar een vervolg. Voor deze nieuwe serie zijn wij op korte termijn op zoek naar jongeren die op het punt om uit de kast te komen, maar daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken!

Herken jij jezelf hierin? En wil je hier meer over weten? Meld je dan aan via de website van KRO’s Uit de kast; hier kun je sowieso terecht voor meer informatie:
kro.nl/uitdekast of mail naar uitdekast@kro.nl .

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Reageren