Wintertijd…

Voor vele mensen is het tijd om de zomerse kleding op te bergen en de herfst/ winterkleren weer aan te gaan trekken. Dat geldt ook voor Stichting Outway. Na vele uren van hard werken hebben onze (fantastische) vrijwilligers het voor elkaar gekregen. De nieuwe website is een feit!

Wij zijn heel erg blij met het resultaat. De nieuwe website is duidelijk, overzichtelijk en vooral erg mooi. Kijk snel een keer bij de nieuwe informatie, de links naar facebook, twitter en naar de rest. We willen er een interactieve site van maken waarbij we jou nodig hebben! Dus plaats waar je wilt je reactie, bezoek het forum en laat berichten achter op onze facebook of twitter.

Kom vooral regelmatig terug zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws, reacties en andere ontwikkelingen! Wij gaan knallen, jullie ook?

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Reageren