International Coming-out Day

Naast secretaressedag, dierendag, burendag, moederdag en vele andere speciale dagen hebben we op 11 oktober coming-out day! Deze dag vindt internationaal sinds 1988 plaats. Op 11 oktober worden er door het hele land activiteiten georganiseerd om de acceptatie van holebi`s te bevorderen.Ook wij van Stichting Outway komen op 11 oktober `weer` uit de kast! Op onze Facebook-pagina zullen de gehele dag door coming-out verhalen verschijnen. Met deze verhalen hopen wij de jongeren die nog in de kast zitten een hart onder de riem te steken. Je coming-out is immers makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je eenmaal over die drempel bent, dan is het heerlijk om jezelf te kunnen zijn!

Neem regelmatig een kijkje op onze Facebook-pagina en wie weet wil jij jouw verhaal hier ook wel kwijt!

Be Yourself!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.