Outway op HBO Intro Breda, kom je ook?

Aankomende donderdag zal Stichting Outway weer aanwezig zijn op het HBO Intro Festival in Breda! Alle (nieuwe) studenten aan de NHTV, AVANS en de KMA hebben dan de kans om kennis te maken met Stichting Outway op de informatiemarkt in de Grote Kerk! Stichting Outway laat zich van haar beste kant zien en er zijn diverse vrijwilligers in de Grote Kerk aanwezig. Kom je bij ons langs voor een babbel of waag jij een kansje bij de Voice of Brabant?

`s Avonds gaan we met een gezellige groep jongeren het festival terrein op! Heb jij zin om een avondje lekker jezelf te zijn en met ons mee te gaan? We verzamelen om 21:00 bij Cafe de Bruine pij! Stuur ons een mailtje als je graag mee wilt! Zien we je daar?

Be Yourself!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.