Oud Hojokamp deelnemers is Mr. Gay 2011

Thom Goderie, oud deelnemer aan het Hojokamp, is afgelopen vrijdagavond gekrooond tot de nieuwe Mister Gay Netherlands. De 20-jarige Roosendaler stal de harten van het publiek en wist daarnaast ook de jury unaniem te overtuigen. Thom was enorm blij met zijn titel: “Wow, wow, wow! Wat een geweldige ervaring en een geweldige eer. Het komend jaar ga ik er vol voor!”.

Thom heeft tijdens de finaleronde altijd het effect van het Hojokamp op zijn leven benoemd. “Ik durfde vroeger nooit over mijn homoseksualiteit te praten; iedere keer dat we het er over hadden, zat ik in tranen. Toen hebben mijn ouders voorgesteld om naar het Hojokamp te gaan. De begeleiding daar heb ik daar heb gekregen, daar kan ik geen kwaad woord over zeggen. Ik heb daar geleerd om mezelf te zijn. Daarna was het: kom maar op gay scène! Maar ik vind een leuke heterokroeg ook heel gezellig hoor.”
Hij vult aan: “Waar je ook van houdt, wie of wat je ook bent, je moet altijd jezelf blijven. Ik snap best dat dat lastig kan zijn als je omgeving dat niet accepteert, maar je bent wie je bent en dat kan niemand veranderen. Zorg dat je trots bent en blijft op jezelf.”
Het team van Stichting Outway feliciteert Tom van harte met zijn titel!
This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.