Outway adopteert kermisattractie op roze maandag

Komende maandag is het weer Roze Maandag op de Tilburgse Kermis. Op deze dag waar de grootste kermis van Benelux letterlijk roze kleurt en in het teken staat van homo-emancipatie en integratie zal Outway natuurlijk ook dit jaar weer aanwezig zijn. En dit jaar pakken we het anders aan; we hebben namelijk een hele kermisattractie geadopteerd: de Inversion XXL.

Je vindt de Inversion XXL op het Heuvelplein en wij zullen er voor zorgen dat deze goed zal opvallen met mooie ballondecoratie. Natuurlijk zullen onze vrijwilligers ook rond deze attractie aanwezig zijn om je alles over onze organisatie te vertellen. Als je dus op Roze Maandag bent, kom dan zeker een kijkje nemen, want we hebben ook nog een leuke verrassing in petto!
This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.