In Memoriam: Harrie van Rooij

Onlangs ontvingen wij het droevige bericht dat Harrie van Rooij onverwacht overleden is. Harrie verzorgde vanuit de HIV Vereniging Nederland, afdeling Brabant jaarlijks een workshop op het Hojokamp over het thema HIV & Aids.

Via deze weg willen we Harrie bedanken voor zijn workshops de laatste jaren! Zijn inspirerende woorden hebben zowel onze deelnemers als teamleden geraakt en zeker ook een keer aan het denken gezet over dit belangrijke onderwerp. We sluiten ons daarom ook graag aan bij het eerbetoon van zijn collega`s: “You have really made a difference!”

Als Stichting Outway zijnde leven wij mee met de familie, vrienden en collega`s van Harrie en wensen ze veel sterkte toe met dit verlies.

Team Stichting Outway 

This entry was posted in Nieuws and tagged . Bookmark the permalink.