Te jong voor Pann? Niet meer!

Eindelijk is het dan zover! Speciaal voor (homo)jongeren tussen de 12 en 16 jaar en hun vrienden organiseert stichting Pann op vrijdag 17 juni 2011 voor het eerst Pann 16-. Bij Pann staat laagdrempeligheid en een ongedwongen sfeer altijd centraal, zo ook bij dit jongerenfeest. We willen een leuke en veilige omgeving bieden voor (homo)jongeren onder de 16 om kennis te maken met Pann, uitgaan en natuurlijk met elkaar!

Stichting Pann organiseert al ruim 40 jaar heterovriendelijk homofeesten die de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot de populairste in hun soort. Met Pann 16- komt de stichting tegemoet aan de vraag van de groeiende groep homojongeren die voor hun 16e uit de kast zijn gekomen, om Pann-feesten ook voor hen toegankelijk te maken. Daarnaast bieden we hun ouders de gelegenheid om in een aparte ruimte onze organisatie en elkaar te leren kennen.

Tijdens deze speciale editie zorgen de Pann-DJ’s ook hier voor de sfeer met hun dansbare muziek. Van alto tot ABBA en hits uit de Top 40. Uiteraard gebeurt dit in een alcohol-, drugs- en rookvrije omgeving.

Wat? PANN 16-
Wanneer? Vrijdag 17 juni 2011
Locatie? Moira, Wolvenstraat 10, Utrecht
Tijd? 20:00 – 01:00
Leeftijd? van 12 t/m 16 jaar
Entree? € 4,- (excl. servicekosten)
Meer info en kaartverkoop? http://www.pann.nl/

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.