Flirt Groningen

New Star Events organiseert op zaterdag 21 mei 2011 voor de eerste keer: Flirt! The new gay event! Dit nieuwe gay en gayfriendly event zal die avond voor het eerst het ‘nachtlicht’ zien in de Subsonic te Groningen. Dansend op de beste en lekkerste beats van dit moment is d…it de ultieme gelegenheid leuke en nieuwe mensen te ontmoeten, te feesten en te flirten! Het feest onderscheidt zich van andere gay events vanwege zijn laagdrempeligheid. Bij Flirt! kom je snel in contact met andere mensen.

Flirt! is naast dat het een feest is waar homo’s elkaar kunnen ontmoeten ook een integratiefeest. Het is de organisatie gebleken dat er nog steeds behoefte is aan activiteiten die de homo-integratie bevorderen. Flirt! wil daar een positieve rol in spelen en homo- en heteropubliek samenbrengen.

De naam voor het feest, ‘Flirt!’ lichten Jelmer Baken en Kjell van Dijk, initiatiefnemers, als volgt toe: “Vrij zijn, trots zijn en jezelf zijn is niet iets wat je verborgen moet houden, zoiets moet je delen met de rest van de wereld. En wat is er nu vrijer en ongeremder dan flirten? Flirten kenmerkt alle eigenschappen die iedereen van binnen herbergt en waarnaar we allemaal verlangen, zoals vrijheid, passie, ongedwongenheid en liefde.” Verder denken de initiatiefnemers dat de Groningse gay scene behoefte heeft aan een nieuw, fris en ongedwongen gay event à la Flirt! “Groningen staat in 2011 in het middelpunt van de belangstelling van de gayscene, de opening van een nieuwe gaykroeg, De Regenboogweek en Roze Zaterdag zijn daar mede debet aan. Wij willen daar ons steentje aan bijdragen met een terugkerend gay event!”.

Bij Flirt! zal er altijd een vrije en positieve sfeer hangen waarbij iedereen zichzelf kan zijn en iedereen met een goed gevoel huiswaarts keert…

… Be Proud, Be Free, Be Flirt!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.