Premiere Hojokamp 2.0

Hojokamp 2.0 is alweer voorbij! Afgelopen weekend was de premiere van deze totaal nieuwe versie van het Hojokamp.In dit zonnige paasweekend kwam een groep holebi-jongeren op Hojokamp in Geldrop. Tijdens Hojokamp 2.0 kwamen er vernieuwende workshops aan de orde, die ingingen op vragen van de jongeren. Zo werd er bijvoorbeeld gesproken over trouwen en kinderen krijgen, reizen en zelfverdediging. Dit alles werd natuurlijk gecombineerd met leuke en gezellige activiteiten!

Ook de media heeft ons afgelopen weekend gevonden. Zo hebben we bezoek gehad van Omroep Brabant TV, Omroep Brabant Radio, Eindhovens Dagblad en Expreszo. Binnenkort zullen deze nieuwsartikelen ook op onze website verschijnen.

Als organisatie bedanken wij graag:
Jeroen Windhorst, CHJC
Jelle Martens & Anne Marie Thus, Stichting Meer Dan Gewenst
Tanja van Achterberg, Budosporten Elhatri Eindhoven
Aaron Meissen
Megan Schoonbrood
Hans van de Velde, Gaykant
Björn van Roozendaal, COC Nederland
This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.