Op TV met Arie Boomsma?

Sta jij op het punt om uit de kast te komen? Of heb je net  de allereerste stap(pen) gezet? Dan is het Hojokamp wat voor jou en kun jij meedoen met ‘KRO’s Uit de kast’.Homoseksualiteit is bij veel jongeren helaas nog steeds een taboe. Daarom maakt de KRO een televisie serie met Arie Boomsma  waarin jonge homo’s en lesbiennes gevolgd worden tijdens (een deel van) hun coming out. Het doel is meer inzicht geven in de belevingswereld van jongeren met deze gevoelens en de zaken waar ze tegen aan lopen. Ook hopen we er aan bij te kunnen dragen dat er meer acceptatie komt voor homoseksualiteit.

De eerste zes afleveringen van KRO’s  Uit de Kast waren begin dit jaar te zien op NL3. De serie krijgt in het najaar een vervolg.Voor deze nieuwe serie zijn wij op korte termijn op zoek naar jongeren die op het punt staan hun ‘coming out’ te beleven, of daar net de allereerste stap(pen) in hebben gezet.

Stichting Outway en het Hojokamp dragen dit programma een warm hart toe. Mocht jij je willen opgeven voor dit programma én wil jij het onvergetelijke Hojokamp meemaken? Meld je dan aan via hojokamp@outway.nl  en dan zorgen we er samen voor dat er een geweldige kampweek is en een mooie reportage. Meld je nu aan!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.