Roze Zaterdag 2013: Diversiteit kleurt je leven!

De alliantie Roze Zaterdag Eindhoven 2013 heeft een slogan, huisstijl en website ontwikkeld om de komende tijd het publiek in Eindhoven te gaan bereiken. ‘Diversiteit kleurt je leven’ is de slogan van de organisatie die het jaarlijkse homo-evenement in Eindhoven wil laten plaatsvinden. Met deze slogan wil de alliantie duidelijk maken dat seksuele diversiteit een belangrijk onderdeel is van zaken die de leefbaarheid in een stad bepalen.

De stichting hoopt met deze middelen het draagvlak voor het bid verder te vergroten. Half maart willen de initiatiefnemers de alle plannen voor evenementen en activiteiten in de stad rond de eventuele Roze Zaterdag in Eindhoven in kaart gebracht hebben. Eind april moet het uiteindelijke bidbook zijn ingeleverd bij de stichting Roze Zaterdagen Nederland. In het bidbook komen behalve een overzicht van alle activiteiten en de interne organisatie ook een financiële onderbouwing.

Outway en Roze Zaterdag Eindhoven 2013
Outway is een van de organisaties die deelneemt aan de alliantie Roze Zaterdag Eindhoven 2013. Inmiddels hebben we al enkele ideeën voor initiatieven aangedragen, om holebi-seksualiteit zichtbaar te maken tijdens deze activiteit. Heb jij nog leuke ideeën die wij misschien kunnen uitvoeren, laat het ons dan weten!

Meer informatie vind je ook op de website van de alliantie Roze Zaterdag Eindhoven 2013.

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.