Awesome night in gay-Singapore

Maand 2, blog twee! Ik ben in Thailand, op een eiland in een bungalowtje met uitzicht op zee, en ik hoor de zee ook! Lekker hoor 🙂
Maar ik had jullie beloofd te vertellen over Singapore! Ja!! Lijkt alweer heel lang geleden, maar was supergaaf! Het was alweer een tijdje sinds ik voor het laatst was uitgeweest. Minstens 2,5 maand. Mijn reisbuddie had een vrouwenfeest gevonden, waar een paar mannen op uitnodiging ook mochten komen. Zo stond op Internet. We kwamen binnen en, wat op zich logisch is maar waar ik niet echt op had gerekend, er waren alleen maar Aziaten. Echt heel vreemd om de enige blonde te zijn, of ik moet zeggen, de enige echt blonde, want sommigen hadden duidelijk zijn/haar haar geverfd. Ik zeg zijn/haar niet omdat ik grappig wil zijn, want dat soort dingen zijn altijd heel vervelend, maar het was echt heel slecht te zien wie wat waar. Wat het wel weer grappig maakt.

We bestelde een drankje, dachten doen goedkoop en nemen een biertje, Heineken (yay holland) maar die twee waren gelijk ons laatste drankje á 13 Singapore dollar per stuk. We waren rond half 12 aangekomen en tot 2 uur heeft niemand ons aangesproken. Wel aangestaard. Typisch dat ons kent ons en groepjes/ kuddegedrag dus overal is.

heel vreemd om de enige échte blonde te zijn 

Om 2 uur begon de avond, haha. We werden op sleeptouw genomen door een groepje meiden, waarvan 2 setjes en 3 ‘shanes’ (sorry jongens die meelezen en het niet snappen 😉) . om 3 uur was het feest over, maar ze wisten nog wel een thaise club voor de afterparty. Waarom niet, de nacht was jong, dus wij gezellig mee. Niet zeker wetend wat een Thaise club was… het was net geen stripclub, iedereen hield zijn/haar kleren aan. Dit was geen gay club, maar er waren zowel mannelijke als vrouwelijk dansers. Hele foute muziek, karaoke op het podium maar dan net even fout… rond half 6 hadden we het wel gezien, de twee stelletjes eindigde in drama, hoe kan het ook anders met een gay-gang op stap, en wij hebben mooie herinneringen aan een Awesome night in gay-Singapore 🙂

Nu nog even Thailand en dan op naar Sydney, op naar Mardi Grass, voor de volgende party nights! Maar nu eerst even genieten van de zonsondergang aan zee.

Peace! Simone

This entry was posted in Column and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Reageren