Nieuwe Transgendergroep in Eindhoven!

Binnenkort starten Stichting Transgendergroep Eindhoven en Transvisie met bijeenkomsten voor transgenderjongeren in Eindhoven. De eerste bijeenkomst vindt plaats op zondag 30 januari aanstaande van 13:00-16:00 in Buurtcentrum “de Rondweg”, Camphuysenstraat 1 in Eindhoven.

Op deze middagen leer je als transgenderjongere andere jongeren met dezelfde gevoelens kennen en kun in de groep ervaringen uitwisselen. Dit kunnen dingen zijn die je hebt meegemaakt, of vragen die je met anderen wilt bespreken. Doordat transgenders onder elkaar zitten, wordt je situatie vaak snel begrepen en kun je ook dingen bespreken die je thuis of op school niet kwijt kunt. Onderwerpen die besproken worden zijn bijvoorbeeld: coming-out, puberteitsremmers, school, verkering en seksualiteit, hormonen, operaties, sport, kleding en je toekomst.

Deze bijeenkomsten worden begeleid door Sylvia van Transgendergroep Eindhoven en Louise, die in Amsterdam ook al twee transgenderjongerengroepen begeleidt. Als je naar deze bijeenkomst wilt komen, wordt je gevraagd om je vooraf even aan te melden door een mailtje met je naam en geboortedatum te sturen naar jongeren@tggeindhoven.nl. Meer informatie over deze bijeenkomsten kun je vinden op de website van Transgendergroep Eindhoven.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.