Gelukkig nieuwjaar!

Het team van Stichting Outway wenst je een gelukkig, gezond en sprankelend 2011 toe! In 2011 zal de metamorfose die Outway afgelopen jaar is ingegaan afgerond worden. Na het nieuwe logo en diverse nieuwe foto’s die vorig jaar gepresenteerd zijn, zal dit jaar een compleet nieuwe website gelanceerd worden, achter de schermen wordt hier nog hard aan gewerkt. Verder zullen we natuurlijk gewoon doorgaan met het organiseren van Hojoactiviteiten (in Eindhoven en Breda) en zal er deze zomer ook weer een Hojokamp plaatsvinden. Dit jaar zal voor het eerst ook het Hojokamp 2.0 plaatsvinden, het ‘volwassen’ broertje van het Hojokamp voor oud-deelnemers. Ook de voorlichtingen zoals we die al jaren geven blijven natuurlijk ook doorgaan en zullen in het komend jaar verder geprofessionaliseerd worden (met steun van een project dat gesubsidieerd is door het Ministerie van Onderwijs).

Om 2011 in te luiden en elkaar (persoonlijk) het allerbeste te kunnen wensen, willen we ook dit jaar graag een toast op het nieuwe jaar uitbrengen. Dit jaar zelfs twee keer 😉

Allereerst op de nieuwjaarsreceptie samen met het Platform Homo-Lesbische Emancipatie Eindhoven, COC Eindhoven en regio, Stichting de Kringen – afdeling Eindhoven en Gaysportclub Kouros Eindhoven. Deze nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 9 januari 2010 – 15:00 in Pand 54: Prins Hendrikstraat 54, Eindhoven. De toegang tot de nieuwjaarsborrel is natuurlijk gratis en het eerste drankje ook! 

Verder zullen we ook aanwezig zijn op de nieuwjaarsborrel van het Homojongerenplatform op zaterdag 15 januari om 16:00 in Café Lust, Nobelstraat 10-bis, Utrecht.

Wil je ook in 2011 als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes rondom Outway? Volg ons dan ook op Facebook, Hyves of Twitter!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.