Waar gaat dat heen?

Heyhallo, welkom bij mijn blog! Ik had Sandra (Chief Website, you know! ;)) al een tijdje beloofd dat ik eens zou proberen wat te schrijven voor de Outway website, maar je kent het wel, uitstellen en nog een keer uitstellen, wat nadenken, en er dan alsnog even mee wachten, maar nu, 2011, ga ik mezelf eraan zetten. Moet toch te doen zijn, een maandelijkse blog? Dat zijn 12 verhaaltjes. Ik ga bloggen voor Outway dit jaar! Ik ga het zo gelijk in mijn agenda van mijn iPod zetten. Mn iPod heet Kevin trouwens, dan weten jullie over wie ik het heb als ik Kevin zeg.

Ja, 2011 moet weer een superjaar worden. 2010 is tot nu toe m’n lievelingsjaar geweest, dat jaar zat ik in Vancouver, Canada voor een jaar, was leuk geweest als ik die ook had geblogd voor jullie, maargoed, dat is nu alweer geweest, als je daar wat over wil horen zoek je me maar een keer op, dan klets ik de hele dag de oren van je kop. Ik heb ook 60 gig aan foto’s! voor de beeldvorming. Maar voornemen nu, 2011 gewoon nog leuker maken!

Ik kom uit Nederland, maar belangrijker en veel leuker, waar ga ik heen!?

Anyhoe, wie ben ik, even in het kort. Simone, enthousiast vrijwilliger bij Outway. Maar nu even weer van een afstandje. Ik zit namelijk in Azie voor 4,5 maand. Deze blog is ook gelijk verslag vanuit een krammenikkig busje onderweg van Sihanouk Ville (Strand) naar Phnom Penh (hoofdstad), Cambodja. Hoe oud ik ben? Even oud als jij. Of jonger of ouder, een van de 3. Leeftijd zegt niet zoveel vind ik. Waar ik vandaan kom? Uit Nederland, maar belangrijker en veel leuker, waar ga ik heen!? Vooruit kijken. We gaan naar Singapore vanavond! Eindelijk weer een keertje gay-stappen, ik ben heel benieuwd.

Het gay-hoogtepunt van mijn reis wordt Sydney, we gaan namelijk de eerste week van maart die kant op, en inderdaad, dan is het Gaypride! Ik heb er nu al zin in :). Ik ga er alles aan doen om dat een zo leuk mogelijke blog voor jullie te maken ;), PARTY!!

Ik hou het voor nu weer voor gezien, Sandra zei 100 woorden geloof ik.. nouja, ik ben altijd lang van stof, wen daar maar aan 😉

Tot volgende maand!
Cheers, SImone

This entry was posted in Column and tagged , , , . Bookmark the permalink.