Outway stopt €217,64 in de 3FM brievenbus!

Vijftien vrijwilligers van Stichting Outway hebben een bedrag van €217,64 bij elkaar gesprokkeld met “Het grootste rollenspel van Nederland”. Een flink aantal mensen hebben donderdag 23 december op de Markt in Eindhoven meegedaan aan dit spel en hebben dit mooie bedrag bij elkaar gesprokkeld voor Serious Request. Onze vrijwilligers kregen ook vele complimenten over de originaliteit en opzet van deze actie.

De actie liet mensen zien hoe snel een virus als HIV zich kan verspreiden onder een bevolkingsgroep. Iedereen keek geschokt toen `de koffiemeisjes van de soa-poli` de test afnamen en 90% van de personen geïnfecteerd bleek te zijn. Danny van der Heijden, coördinator van deze actie en het Hojokamp in augustus, blikt terug op een uitstekende actie: “Het is niet alleen een mooie opbrengst voor Serious Request maar ook een voorlichtende activiteit. We hebben ook onze naam als stichting kunnen promoten bij een groot publiek daarnaast hebben twee jongeren gesproken die zich voor het Hojokamp van 2011 op gaan geven”.

Het organisatieteam Hojokamp 2011 wil dan ook graag alle vrijwilligers die deze middag hebben meegeholpen en natuurlijk ook de mensen die door middel van onze actie 3FM Serious Request sponsoren van harte bedanken!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.