Kijkje bij de GGD? Neem gezellig een vriend of vriendin mee!

Ben je tussen de 15 en 25 jaar? Homo, lesbo, bi of weet je het nog niet? En wil je weten wat de GGD West-Brabant jou te bieden heeft op het gebied van liefde, seks, veilig vrijen, gezond op reis en meer? Kom dan op donderdagavond 9 december 2010 naar onze vestiging in Breda! Tussen 17.00 en 20.00 uur staan de deuren van GGD West-Brabant aan de Doornboslaan 225-227 in Breda speciaal voor jou open. Maak kennis met onze organisatie en stel – onder het genot van een cocktail – al jouw gezondheidsvragen aan een van onze medewerkers. Voor wie wil, bestaat er die avond bovendien de mogelijkheid voor gratis vaccinatie tegen Hepatitis B.

Belangstelling? Meld je dan uiterlijk donderdag 2-12 aan bij Marij Bartels of Annemarie Dado

Tot ziens op 9 december!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.