Hojokamp presenteert: ‘Het grootste rollenspel van Nederland’

Speel jij op 23 december mee voor 3FM?
Locatie: Markt, Eindhoven | 23 december / 14:00u

Het rollenspel is gebaseerd op het `Aidsbekertjesspel`. Dit spel laat zien hoe snel een virus als HIV zich kan verspreiden onder een groep mensen. Voor een vrijwillige bijdrage kopen deelnemers een bekertje om te proosten en een rolbeschrijvingskaartje. Het rolbeschrijvingskaartje vertelt iets over je op het gebied van seksualiteit. De een zal bij het vrijen steeds een condoom willen gebruiken, de ander is wat losser en weer een ander trekt zich hier niets van aan.

Elke speler krijgt ook een bekertje waarin zijn/haar lichaamssappen zit. Op basis van hun rol gaan spelers telkens per 2 een gesprekje aan. Hierna beslissen ze of ze willen vrijen, aan de hand van hun rolbeschrijving op het kaartje. Dit gaat zo`n 30 minuten verder totdat het eindsignaal klinkt. Vervolgens kan iedereen bij centrale posten zijn bekertje (lichaamssappen) laten testen op HIV-besmetting.

Om 14:00 begint op de Markt in Eindhoven `Het Grootste Rollenspel van Nederland`. Zorg dat je erbij bent!

Stem op onze actie voor 3FM

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.