Hojoactiviteit: Sinterklaasspel

Vrijdag 26 november staat onze volgende Hojoactiviteit weer op de planning en het belooft een knallende avond te worden! Nu Sinterklaas weer in het land is, kunnen wij dat natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan; daarom organiseren wij die avond tussen 19:00-23:00 “Het grote sinterklaasspel”.

Wat? Het idee is eigenlijk heel simpel en leuk. Wij zorgen voor een leuke avond in een Sinterklaasthema, zorgen voor de sfeer (pepernoten, je kent het wel) en een toffe locatie. Iedereen tot 23 jaar is hierbij welkom en het is nog gratis ook!

Het enige dat wij van jou vragen is dat je je vooraf aanmeldt door een mailtje naar ons te sturen, met hierin je naam, leeftijd en telefoonnummer. Je krijgt dan ongeveer een week voor de activiteit van ons een mail met meer informatie over de locatie. Als jij vervolgens de 26e goede zin mee neemt, zorgen we er samen voor dat je een topavond gaat hebben!

Na deze Hojoactiviteit is er de mogelijkheid om (op eigen gelegenheid) naar het Frisofeest te gaan. Dit is het maandelijke feest van “gezelligheid met een zachte Gay” in Eindhoven. Hier zijn dan ook altijd een hoop andere holebi-jongeren te vinden.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.