Outway aanwezig op TU/E Intro!

Outway is vandaag (dinsdag 17 augustus) aanwezig op de introductie van de Technische Universiteit in Eindhoven (TU/e). Een aantal van onze vrijwilligers zullen met een stand op de infomarkt staan waarlangs de aankomende TU-studenten allemaal hun ronde zullen maken. Ook COC Eindhoven en regio zal hierbij aanwezig zijn.

Het is dit jaar voor het eerst dat Outway aanwezig is op de introductie van de TU/e. Na het wegvallen van de homostudentenvereniging “1 op Tien” enkele jaren geleden, vond Outway dat zij die plek moest opvullen. De introcommissie van de TU zag daar ook de meerwaarde van in.

Vorig jaar stonden we op de introductie van de Fontys Hogescholen, waar we ook volgende week maandag (23 augustus) weer van de partij zullen zijn!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.