Outway aanwezig op Fontys Introductie Dag!

Outway is vandaag (maandag 23 augustus) aanwezig geweest op de Fontys Eindhoven Introductie Dag, ook wel FEID genoemd. Een aantal van onzevrijwilligers stonden met een stand op de infomarkt waarlangs de aankomende Fontys-studenten hun ronde deden. Ook liepen we rond met de bekende Outway fotolijst om kiekjes te schieten van de nieuwe studenten.
De foto`s vind je hier!

Dit is het tweede jaar dat Outway aanwezig is op de introductiedag vande Fontys. Naast het feit dat we onze naamsbekendheid onder veel heteroseksuelestudenten hebben vergroot, bleken er ook enkele homoseksuele studenteninteresse te hebben in onze activiteiten. Ook toonden enkele studenten(zowel hetero als homo) interesse om stage te lopen of vrijwilliger teworden bij Outway. Al met al een zeer geslaagde dag!

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.