Help Outway en win!

Vul deze enquete in en maak kans op een prijs! Op dit moment doen twee studenten Social Work van de Hogeschool HAS Den Bosch een afstudeerproject voor Outway. Hierbij doen ze onderzoek naar de activiteiten die Outway organiseert. Met een enquete willen we inzicht krijgen in wat jou als jongere aanspreekt bij activiteiten.

Ben jij 25 jaar of jonger? Dan hebben we jouw hulp hard nodig!

Het invullen van de enquete duurt nog geen 5 minuten. Je helpt hiermee niet alleen de activiteiten van Outway te verbeteren, maar maakt ook kans op een leuke prijs! (Invullen kan ook anoniem en de uit de enquete verkregen informatie zal alleen gebruikt worden voor dit onderzoek.)

Vul dus direct hier de enquete in en maak kans op een leuke prijs!

Je kunt de enquete tot en met 10 juli invullen, doe het dus zo snel mogelijk! Je helpt Outway er in ieder geval enorm mee! De prijswinnaar ontvangt uiterlijk 14 juli bericht.Bedankt voor je bijdrage aan het onderzoek!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.