Hojokamp 2010: Be yourself this summer!

BE YOURSELF! Dat is het motto van het Hojokamp. Wees één week helemaal jezelf en daarna kun je heel de wereld aan! Problemen met je omgeving? Mensen die je niet accepteren zoals je bent? Geen plek om je verhaal kwijt te kunnen? Mis je aansluiting met andere holebi-jongeren in je omgeving of ken je er geen? Je weet niet hoe je omgeving zal reageren op je geaardheid? Deze vragen worden duidelijker op het Hojokamp.

Is het Hojokamp wat voor jou?

Al honderden jongeren tot en met 25 jaar met dezelfde, maar ook andere gedachten gingen je al voor! Ze hebben vol spanning de stoute schoenen aan getrokken en hebben nu voor altijd deze bijzondere kampweek in hun gedachten. Een midweek lang helemaal jezelf zijn, je nergens druk om maken, al je verhalen kwijt kunnen, begrepen worden, nieuwe vrienden maken en lol hebben! Dat zijn een paar van de dingen die het Hojokamp zo bijzonder maakt. Helaas zijn wij geen toverfeeën die alle problemen weg kunnen toveren, maar we kunnen je er wel mee helpen en advies geven. Maar dat is nog niet alles! We bieden je ook een spectaculair, sportief, gezellig en feestelijk programma aan, waar je alle onderdelen van een echt kamp in terug vindt. Alle vrijwilligers staan 24/7 voor je klaar om samen een onvergetelijke week te beleven.

Ik wil mee!

Of weet je het toch nog niet zeker? Op de website vind je verhalen van jongeren die al eens mee zijn geweest. Ook foto’s en een heuse Hojokamp-test maken je beslissing misschien makkelijker. Het achtste Hojokamp is van 16-20 augustus 2010. Vanuit het hele land komen jongeren naar Noord Brabant voor deze all-inclusive kampweek! Meer info op www.hojokamp.nl (óók voor ouders!).

Tot in augustus! [MJa]

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.