Coming up in 2011: Hojokamp 2.0

Ben je ooit mee geweest met het Hojokamp? Dan ken je de Hojokamp-kriebels die je tijdens de week hebt vast nog wel. Omdat wij van deze kriebels houden, willen we jullie deze graag nog een keer geven. Daarom zijn we blij dat we bekend kunnen maken dat het Hojokamp er een grote broer bij krijgt: Hojokamp 2.0! In het Paasweekend van 2011 zal dit nieuwe kamp voor oud-Hojokampdeelnemers plaatsvinden in de omgeving van Eindhoven. Uit een afstudeeronderzoek van een NHTV-student voor Outway is gebleken dat er onder oud-deelnemers grote behoefte is aan een dergelijk kamp. Het verschil met het Hojokamp is dat er meer ruimte is voor vrije tijd en dat andere thema’s besproken zullen worden. Deelnemers kunnen zelf bepalen aan welke onderdelen ze meedoen! Wil jij volgend jaar Pasen weer genieten van die geweldige sfeer die het team van Outway op een Hojokamp creëert? Houd dan deze site of onze Twitter in de gaten en wie weet ben jij een van onze 42 deelnemers! [TBr]

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.