Introductie

Bonjour, Guten Tag, Good Day, Buongiorno en God weet nog welke andere taal ik zou moeten gebruiken om jullie welkom te heten op deze column. Het leek me voor een eerste keer wellicht wel handig om een kleine uitleg binnen de chronisch verwarde lappendeken wat het brein van deze columnist omhelst te geven.

Mijn naam is dus Ruud, een gegeven wat je vrij snel zal opvallen als je na iedere column de laatste zin of het laatste woord leest. Ik ben een inmiddels al weer 23-jarige jongen die vorig jaar middels het Hojokamp in aanraking is gekomen met  Stichting Outway en zich geroepen voelde om zijn pen te pas en te onpas op te pakken om zo zijn venom te spuwen.

Ik zit momenteel in het eerste jaar van de opleiding tot docent muziek middelbare school in Gent te België. Dit is een zeer leuke uitdagende studie voor mij en ik ben blij dat ik er met vallen en opstaan op geraakt ben. Muziek is altijd een zeer bindende factor geweest voor dit persoontje evenals humor en vrienden.

Wat jullie van mij kunnen verwachten zijn, columns, al dan niet over actuele zaken, korte verhaaltjes af en toe en wellicht hier en daar een gedichtje of twee.

Mochten er mensen zijn die toch zeer dringend iets kwijt zouden willen over deze of gene column, ben je zwaar geshockeerd/geschoffeerd of juist euforisch tot in je teennagels door een column dan voel je vrij om me een mail te sturen naar column@outway.nl. Dit is evenwel geen garantie dat ik kan terugreageren hoewel ik wel alles zal lezen.

Tot zover deze introductie,

Ruud.

This entry was posted in Column and tagged , . Bookmark the permalink.

Reageren