Schaatsen!

We kunnen hier in Nederland nog volop genieten van het winterweer en in Vancouver strijden onze Olympische schaatsers voor medailles op de Olympic Oval. Wil jij je met Outway ook op glad ijs begeven, dan kan dit! Zondagmiddag 28 februari is namelijk de volgende Hojoactiviteit: Schaatsen in Eindhoven.

De vrijwilligers van Team Info & Activiteiten binden graag samen met je de schaatsen onder om de `Oval` van Eindhoven te betreden. Of drink je liever een kop warme chocolademelk? Dan is dit ook mogelijk! Natuurlijk kun je zowel op de ijsbaan als bij de chocolademelk terecht bij onze teamleden (of een van de andere jongeren) voor een goed gesprek. Kortom: wil je andere holebi-jongeren ontmoeten en een gezellige middag hebben op de ijsbaan? Dan is dit je kans! Schrijf je dus nu in voor deze schaatsmiddag op zondag 28 februari door een mailtje te sturen naar hojoactiviteiten@outway.nl of vul het formulier op onze activiteitenpagina in. Je krijgt dan via de mail meer informatie over de middag!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.