Coming-out moeilijker door extraverte homo`s?

De extraverte gayscene maakt het voor jonge homo`s moeilijker om uit te kast te komen

Stel je voor: je bent een nette jongen, je houdt niet van wild en bent eigenlijk best vroom aangelegd… Maar dan kom je er achter dat je homo bent. Je ziet allerlei wilde beelden op tv en internet; wil je dan nog wel homo zijn? Maakt de extraverte gayscene uit de kast komen moeilijker? Veel mensen hebben een clich√©beeld in hun hoofd van wat een homo is. Het lijkt bijna wel of je moet kiezen: huisje-boompje-beestje of een roze spandex broek. Natuurlijk is dat niet echt zo, maar zo kan het allemaal wel voelen…

Bekijk op de discussiesite Blikvoer de reportage die hierover is gemaakt en laat ook je reactie achter.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.