Wil jij op TV?

Arie Boomsma gaat voor de KRO een televisieprogramma maken waarin holebi-jongeren worden gevolgd bij hun coming-out. De KRO is nog op zoek naar jongeren die hieraan willen meewerken. Of help liever jij de NRCV om jongeren te laten merken dat het slim is om af en toe een SOA-check te doen? En ontvang je daarmee een spannende beloning? Dit zijn twee mooie kansen om op een leuke en positieve manier op TV te komen!—De jongeren en Arie Boomsma (die recent nog de Bob Angelo Penning van COC Nederland won voor zijn inzet voor acceptatie van holebi-seksualiteit in religieuze kring) zullen een korte periode samen optrekken in het proces van de daadwerkelijke coming-out. Wanneer vertel je dat je deze gevoelens hebt? Aan wie vertel je het? Hoe vertel je het?De KRO komt graag op korte termijn in contact met jongeren die op dit moment hun coming-out beleven of hier net hun eerste stapjes in hebben gezet. Herken jij je hierin en wil jij Nederland inzicht geven in wat er in jongeren speelt tijdens deze periode? Of wil je meer informatie over het programma? Neem dan contact op met Dienke Vos: dienke.vos@kro.nl / TEL: 035 – 671 32 08. —Ook de NCRV is op zoek naar jongeren die mee willen werken aan een nieuw televisieprogramma voor Nederland 3. Laat onder het motto “Wees geen mietje en laat je testen!” héél Nederland weten dat het héél dom is om met een SOA rond te lopen!Wil jij, met vele anderen, meewerken aan een nieuw televisieprogramma van de NCRV en (buiten beeld!) een SOA-test doen en je ervaringen hierover delen met het Nederlandse publiek? Dan is dit je kans! Er gebeuren geen enge dingen (met wattenstaafjes ofzo) en het onderzoek wordt niet gefilmd. Je hoeft ook niet bang te zijn dat heel Nederland straks weet dat jij misschien met een SOA rondloopt want niemand komt de testuitslag te weten en alleen jij hebt het recht je gegevens in te zien. De artsen en verpleegkundigen die meewerken aan het programma hebben beroepsgeheim en de televisiemakers krijgen geen enkele informatie!Heb jij 6 en 13 februari overdag een half uur de tijd om mee te werken aan dit spraakmakende project? En wil je 7 maart in Hilversum o.l.v. Harm Edens en Evelien Bosch doorpraten over je testervaringen…? Dan ligt er een spannende beloning voor je klaar! Mail voor meer informatie of om je aan te melden naar soa@skyhightv.nl of sms SOA naar 7373.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.