Gelukkig Nieuwjaar!

Het team van Stichting Outway wenst je een gelukkig, gezond en spetterend 2010 toe! In 2010 zal Outway zich op een verrassende nieuwe manier gaan presenteren. Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de stichting in de regio`s Eindhoven, Breda en hier op internet nóg duidelijker neer te zetten. Natuurlijk gaan we gewoon door met het geven van voorlichtingen op middelbare scholen, want ook afgelopen jaar hebben we weer gezien hoe hard dit af en toe nodig is. In de zomer zal voor de achtste keer ons Hojokamp plaatsvinden, de voorbereidingen zijn al volop bezig en het belooft weer een week te worden die de deelnemers niet snel zullen vergeten! Wat nieuw is, is dat onze Hojoactiviteiten dit jaar naast Eindhoven ook in Breda zullen gaan plaatsvinden. Hou deze site dus in de gaten voor meer informatie hierover.

Om 2010 in te luiden en elkaar (persoonlijk) het allerbeste te kunnen wensen, beginnen we ook dit jaar weer met een nieuwjaarsreceptie. Samen met het Platform Homo-Lesbische Emancipatie Eindhoven, COC Eindhoven en regio, Stichting de Kringen – afdeling Eindhoven en Gaysportclub Kouros Eindhoven willen we een toast op dit nieuwe jaar uitbrengen. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op zondag 3 januari 2009 – 15:00 in Pand 54: Prins Hendrikstraat 54, Eindhoven. De toegang tot de nieuwjaarsborrel is natuurlijk gratis en het eerste drankje ook!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.