Word jij het nieuwe Outway-gezicht?

Op het moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een compleet nieuwe huisstijl voor Stichting Outway. Hierbij hoort, naast een nieuwe website en folderlijn, uiteraard ook een nieuwe set promotiefoto`s met nieuwe gezichten. Wil jij mee het nieuwe gezicht van Outway worden? Lees dan zeker verder!

Op zaterdagmiddag 9 januari 2010 zal er een eerste fotoshoot hiervoor plaatsvinden in het stadscentrum  van Breda. We zijn nog op zoek naar modellen die hier aan willen meewerken. Heb jij altijd al eens een dag model willen zijn? Of ben je bezig met het opstarten van een modellencarrière? Dan is dit de perfecte mogelijkheid voor je! Wij bieden je namelijk in principe een gratis fotoshoot aan, want je krijgt de foto`s die we maken zelf ook toegestuurd voor eigen gebruik. Wil jij meewerken aan deze fotoshoot? Meld je dan aan door een mailtje met je naam, leeftijd en een recente foto (max. 1MB) te sturen naar amar@outway.nl. Als je in aamerking komt voor deelname aan deze fotoshoot (er wordt namelijk een selectie gemaakt omdat we proberen een zo divers mogelijk beeld neer te zetten), krijg je van ons vanzelf een mail met uitgebreidere informatie over deze fotoshoot.

Mocht je meer informatie willen hebben over deze fotoshoot, dan kun je ook altijd een mail sturen naar bovenstaand adres. Ook als je 9 januari niet kan en toch graag ons nieuwe gezicht mee wilt bepalen kun je een mail sturen, want we willen later in het jaar nog enkele shoots plannen. Meer informatie over onze fotograaf vind je op zijn website: www.asfotografie.nl.

This entry was posted in Nieuws and tagged , , , , . Bookmark the permalink.