Exploring Eindhoven

Na onze laatste activiteit, waar we met zo`n 25 jongeren in Eindhoven gezellig gestapt hebben, staat de volgende activiteit weer op de agenda op zaterdag 28 november. Dit zal een extra bijzondere activiteit zijn, want er zullen ook jongeren vanuit de Vlaamse holebi-jongerengroep Inderdaad uit Hasselt meedoen! We verzamelen rond 14:00 in Eindhoven en na een korte kennismaking zullen we samen met onze Belgische gasten Eindhoven op een bijzondere manier gaan ontdekken; namelijk met een exploringtocht door de Eindhovense binnenstad. Na deze toch zullen we weer bij elkaar komen en is er ruimte om gezellig na te kletsen onder het genot van een drankje. De activiteit zal om ongeveer 18:00 afgelopen zijn. Heb je ook zin om mee te gaan en andere jongeren én de stad Eindhoven te leren kennen? Oefen dan alvast je beste Vlaamse accent en geef je snel op via het inschrijfformulier op onze website www.hojoactiviteiten.nl. Of stuur een mailtje met je naam, leeftijd en woonplaats naar hojoactiviteiten@outway.nl!

This entry was posted in Nieuws and tagged , . Bookmark the permalink.